Бестселъровата авторка Сандра Браун предлага на читателите си една рaзтъpсвaщa истоpия зa коpупция, пpeдaтeлство и отмъщeниe, в която двaмa души сe изпpaвят сpeщу всички в тъpсeнe нa истинaтa...

Една сутрин репортерката Брит Шели се събужда до детектив Джей Бърджис. Тя не знае как се е озовала там. Младата репортерка обаче с ужас вижда, че мъжът до нея е мъртъв.

Пет години по-рано Джей и още трима негови колеги се превръщат в местни герои, когато проявяват изключителна смелост при пожар в полицейското управление. Те рискуват живота си, за да изведат хората от горящата сграда.

Най- добрият приятел на Бърджис- пожарникрят Рейли Гарън разследва причините за избухването на пожара. Той не успява да доведе случая до край и напуска работа.

Последствията от една бурна и безпаметна нощ преобръщат живота му. Рейли се оттегля да живее в уединение, търсейки начини да отмъсти на четиримата мъже, използвали силата си не само зза лична изгода, но и да съсипят репутацията му.

Когато рабира за смъртаа на приятеля си и изслушва версията на Брит, пожарникарят разбира, че мометът на разплатата е настъпил. Стремежът на двамата да разкрият истината застрашава живота им. А развръзката не е лишена от романтика - междувременно те се влюбват.

Comments (0)